ΕΛΛΑΔΑ

Αναβιώνει έγκλημα στη Σητεία: Στραγγάλισε τη σύζυγό του με τα παιδιά του στο διπλανό δωμάτιο

Αναβιώνει έγκλημα στη Σητεία: Στραγγάλισε τη σύζυγό του με τα παιδιά του στο διπλανό δωμάτιο
cretapost.gr

Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε χθες (26/05) το έγκλημα που συγκλόνισε τη Σητεία όταν ένας άνδρας (37 ετών σήμερα) στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καβγά.

Η δίκη ξεκίνησε χθες, Τρίτη 26 Μαΐου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου με καταθέσεις μαρτύρων, ενώ σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου, συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία.

Στο εδώλιο κάθεται ο 37χρονος Γ.Ρ. που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και της Κρήτης έγινε στις 4 Μαρτίου του 2019, ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι, όπως μεταδίδει το cretapost, αρχικά τη μοιραία ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καυγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος τότε άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς, όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ο καυγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε δια ζώσης, και στη διάρκειά του ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στην Καλλιθέα: Νέο χειρουργείο για την 34χρονη-«Δεν έχει προκύψει κάτι από τις καταθέσεις»

Σχετικές ειδήσεις