ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε από άλλο όχημα

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε από άλλο όχημα

Ένα απίστευτο τροχαίο έλαβε χώρα στα Χανιά, το απόγευμα της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ και στον κόμβο Ταυρωνίτη

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το απίστευτο τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έλαβε χώρα στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τα Χανιά και είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός άνδρα περίπου 45 ετών.

Ειδικότερα, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο πλαϊνό κράσπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βλέποντας οι δύο γυναίκες το τραγικό συμβάν, σταμάτησαν το όχημά τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ψάχνοντας μάλιστα τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, γυρνώντας με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν αιμόφυρτος, κάτω από τις ρόδες του δικού τους οχήματος.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιχειρήσουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, όπου μάλιστα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να απεγκλωβίσουν από τις ρόδες τον άτυχο άνδρα.

Άμεση μάλιστα, ήταν και η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πολυτραυματίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί της τροχαίας έσπευσαν επίσης στο σημείο όπου διέκοψαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό μέχρι να ολοκληρωθεί και η επιχείρηση του απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα και να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ καθώς και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το δρόμο, που έκλειναν την κυκλοφορία.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις