ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα σάρωσε την Αττική - Πού διακόπηκε η κυκλοφορία

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα σάρωσε την Αττική - Πού διακόπηκε η κυκλοφορία

Καιρός Τώρα: Το καλοκαίρι αργεί... το απόγευμα της Τετάρτης (03/06) ισχυρή καταιγίδα έπληξε το κέντρο της Αθήνας, τα νότια και δυτικά προάστια.

Μπορεί εδώ και τρεις ημέρες να μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι, ωστόσο ο καιρός δεν μας έχει κάνει τη χάρη, καθώς για τρίτη ημέρα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική.

Μαύρα σύννεφα σκέπασαν ξαφνικά τον ουρανό της Αττικής και ο ήλιος χάθηκε... Μάλιστα, όπως αναφέρουν αναγνώστες του Newsbomb.gr, δεκάδες κεραυνοί έπεσαν μέσα σε λίγα λεπτά στα νότια προάστια.

Ισχυρή καταιγίδα σάρωσε τη Νέα Σμύρνη:

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 17:30 μπουρίνι σάρωσε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Γκάζι, Νέο Κόσμο, Κουκάκι και το κέντρο της Αθήνας, ενώ ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται και στα δυτικά προάστια.

Δείτε βίντεο από την κακοκαιρία:

Πού διακόπηκε η κυκλοφορία

Η σφοδρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά λόγω συσσώρευσης υδάτων η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για την σημερινή κακοκαιρία στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Από αύριο, Πέμπτη, αναμένεται βελτίωση και ίσως να θυμίζει... περισσότερο καλοκαίρι.

Ο καιρός, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS

Ο καιρός την Πέμπτη 4 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 και σταδιακά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξύπνησε και πήγε στην κουζίνα να πιει καφέ: Αυτό που είδε θα της μείνει αξέχαστο (pics)