ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη δολοφονία στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ μία γυναίκα

Μαφιόζικη δολοφονία στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ μία γυναίκα
imerazante.gr

Αγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ήταν- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ντυμένοι αστυνομικοί πυροβόλησαν ζευγάρι και σκότωσαν τη γυναίκα - Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας της

Ενέδρα θανάτου, στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) στη περιοχή της Λιθακιάς, στη Ζάκυνθο, σε ζευγάρι ημεδαπών που επέβαινε σε μηχανή, από άγνωστους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι κατευθυνόταν προς το σπίτι του στον Άγιο Σώστη, όταν το πλησίασε μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Όταν έφθασαν αρκετά κοντά άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν θανατηφόρα τη γυναίκα και να τραυματίσουν τον οδηγό της μηχανής.

Τοπικά ΜΜΕ επεσήμαναν πως μεγάλο κλιμάκιο αστυνομικών βρίσκεται στην περιοχή και ψάχνει στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης κατά των δύο ατόμων.

Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες που πυροβόλησαν το ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε μηχανή, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη gallery:

Πηγή: ermisnews.gr, imerazante.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown το καλοκαίρι στην Ελλάδα - Τα τρία στάδια