ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Κακός χαμός σε νεκροταφείο - Πιάστηκαν στα χέρια

Λαμία: Κακός χαμός σε νεκροταφείο - Πιάστηκαν στα χέρια
Intime News

Απίστευτο επεισόδιο με άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19/6), στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας Λαμίας.

Γνωστός παραβατικός Ρομά, ξυλοκόπησε άγρια, για άγνωστο λόγο, έναν άλλον άνδρα που είχε πάει να επισκεφτεί το μνήμα της μητέρας του. Ακολούθησε πανικός με 7-8 ηλικιωμένες γυναίκες που βρισκόντουσαν στο σημείο, να ουρλιάζουν και να ζητούν βοήθεια, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σε ελάχιστα λεπτά ευτυχώς είχαν φτάσει δύο μηχανές της ΔΙΑΣ, που προχώρησαν σε προσαγωγές. Tην αστυνομία κάλεσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων, Κώστας Κερπινιώτης ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο γραφείο του Κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα έπαιξε και πυροσβεστικό ρόλο μέχρι να ‘ρθουν οι αστυνομικοί γιατί το επεισόδιο ήταν πολύ σοβαρό.

Γεγονός είναι ότι οι λίγοι άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο Νεκροταφείο – από το επεισόδιο σταμάτησε και ένα τρισάγιο – κατατρόμαξαν. Μία ηλικιωμένη κυρία μάλιστα έλεγε ότι φοβάται να ξαναπάει στο Νεκροταφείο σε ώρα που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, καθώς ο Ρομά θα μπορούσε να είχε επιτεθεί σε εκείνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: «Ξεσπά» η Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο - Τι είπε για την 35χρονη