ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η πλευρά της 33χρονης

Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η πλευρά της 33χρονης

H πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας, ζητάει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια της 10χρονης, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μιλώντας στο Star, ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια του κοριτσιού για να μην πάει δικαστικά το θέμα.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένειά της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής», είπε ο κ. Κούγιας.

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα Μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος: Τραγουδίστρια κατηγορεί συνάδελφό της για σεξουαλική παρενόχληση