ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα - Κούγιας: Η υπόθεση της 10χρονης δεν επιδέχεται συμβιβασμού

Μαρκέλλα - Κούγιας: Η υπόθεση της 10χρονης δεν επιδέχεται συμβιβασμού

Αρπαγή Μαρκέλλας: Νέα στοιχεία έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του μικρού κοριτσιού που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι η πλευρά της κατηγορούμενης του ζήτησε να έρθουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε με σκοπό να συμφωνήσουν σε συμβιβασμό, ενώ έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να δεχθεί το συμβιβασμό.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας αν γινόταν γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, «θα δημιουργούσε πολλές συζητήσεις». «Με πήρε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και με προέτρεψε να κάνω το ραντεβού και να δεχθώ το συμβιβασμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος σημείωσε ότι η παιδοφιλία δεν έχει ούτε πρόσωπα, ούτε ειδικότητες. «Παιδόφιλος μπορεί να είναι ένας ψαράς, ένας επιχειρηματίας ή ένας βουλευτής» πρόσθεσε.

«Η υπόθεση όπως έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα, δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες που έχουν εξιχνιαστεί στη χώρα μας» πρόσθεσε ο κ. Σφακιανάκης, τονίζοντας ότι η βασική διαφορά είναι τα χρήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αλλοίωση στοιχείων που επιχείρησε να προχωρήσει η 33χρονη κατηγορούμενη, υπογραμμίζοντας ότι τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα μπορέσουν να βρουν τη λύση και να εξάγουν χρήσιμα στοιχεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενώπιον της ανακρίτριας η 33χρονη - Φυγαδεύτηκε από το γκαράζ

Λίγο πριν τις 11 το πρωί και έπειτα την 24ωρη προθεσμία που είχε ζητήσει και πήρε χθες από την ανακρίτρια, η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι άρπαξε τη Μαρκέλλα οδηγήθηκε και πάλι στο γραφείο της, προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες και στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη της 33χρονης «κοκκινομάλλας» μέχρι τη δίκη.

Δείτε εικόνα από το πώς φυγαδεύτηκε η κατηγορούμενη από το γκαράζ του Δικαστικύ Μεγάρου, στο γραφείο της ανακρίτριας στη gallery και το βίντεο που ακολουθούν:

Χθες δεν απολογήθηκε, καθώς επικαλέστηκε σωματική και ψυχική αδυναμία, ενώ μάλιστα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Στο σύντομο διάλογο που είχε με την ανακρίτρια ανέφερε πως δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και πως σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της.

Από τις κατηγορίες που της καταλογίζονται δέχεται μόνο αυτή για προμήθεια ναρκωτικών. Στο προανακριτικό στάδιο βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της γι’ αυτό και είπε όσα είπε.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στον δικηγόρο της, στο πρόσωπο του 10χρονου κοριτσιού έβλεπε την κόρη της.

«Η 33χρονη δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη»

Τετ α τετ με την κατηγορούμενη για την αρπαγή της αδερφής του, ήρθε ο 25χρονος Χρήστος και όπως αποκάλυψε, ξέσπασε μπροστά της ενώ εξαπέλυσε πυρά και εναντίον του δικηγόρου της, με αφορμή αναρτήσεις του στο Facebook.

Ο 25χρονος, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega: «Ήρθαμε τετ α τετ κατά λάθος στα δικαστήρια. Δεν συγκρατήθηκα. Της είπα πως θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια, σχολίασε τις αναρτήσεις του δικηγόρου της 33χρονης, σχετικά με τα χάπια που φέρεται να έδωσε στην αδερφή του: «Ανεβάζει στο facebook για τα χάπια και λέει ότι δεν έγινε κάτι και ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουν τα συγκεκριμένα χάπια, ενώ μιλάμε για ένα 10χρονο», είπε.

Στη συνέχεια, ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης. «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη. Το δήλωσε και η ίδια και κάποια πράγματα δεν τα λες και τα ξελες. Το είμαι παιδόφιλος και τελικά δεν είμαι παιδόφιλος και είμαι άρρωστος έχει μεγάλη διαφορά», σημείωσε.

Διάψευση για τα περί εξωδικαστικού συμβιβασμού

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (23/06), ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία: Πνίγηκαν 8 παιδιά σε ποτάμι - Βούτηξαν να σώσουν φίλο τους