ΕΛΛΑΔΑ

«Dr Θάνατος»: Έταζε ακόμα και εκατομμύρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι

«Dr Θάνατος»: Έταζε ακόμα και εκατομμύρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι

Μία ακόμα σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση του «Dr θανάτου» είδε το φως της δημοσιότητας

Μία επιπλέον απάτη, προστέθηκε στη λίστα του γιατρού-«μαϊμού», καθώς μεταξύ άλλων ο 47χρονος φέρεται να είχε υποσχεθεί σε έναν ασθενή του εκατομμύρια ευρώ από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε πει σε ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ, να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι. Το ίδιο του είπε να κάνει και στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία. Ο ψευδογιατρός έλεγε στο θύμα του ότι θα μοιραζόντουσαν τα χρήματα αυτά.

Πρόκειται για έναν ασθενή, ο οποίος είχε αρθρίτιδα, και μετά τη προτεινόμενη θεραπεία του 47χρονου κατέληξε με πολυαρθρίτιδα. Ο άτυχος ασθενής ανέφερε ότι όλο του το σώμα είχε γεμίσει φλεγμονές από τα μαντζούνια του ψευτογιατρού.

Χρέωνε με 22.000 ευρώ τα «διαιτολόγια» του θανάτου

Ανατριχίλα προκαλούν τα ντοκουμέντα γύρω από τη δράση του ψευτογιατρού. Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στο «φως» η θεραπευτική δίαιτα και το «συνταγολόγιο» του «Νίκου Κοντού» που εμπεριέχονται στη δικογραφία, και αποκαλύπτουν την κοροϊδία και την αναλγησία με την οποία αντιμετώπιζε τους ασθενείς του.

Χάπι γαϊδουράγκαθου, άφθονα καρότα, φάβα και κατσικίσιο γάλα: αυτά είναι μερικά από όσα υποχρέωνε στους ασθενείς του να παίρνουν για να γίνουν καλά από τον καρκίνο, ο γιατρός «μαϊμού».

Η Μίνα Καραμήτρου, αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έδωσε ο ψευτογιατρός σε ένα από τα θύματά του. Γράφει για το χάπι σπιρουλίνας, τη μια κουτάλια μουρουνέλαιο αλλά και για το γάλα κατσικίσιο που θα έπρεπε να λαμβάνει ως θεραπεία ο ασθενής με ανίατη ασθένεια.

Όλοι όσοι πίστεψαν στις ελπίδες που τους πούλησε περιέγραψαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που χειρίζονται την υπόθεση, το ποσό πολύ τους υποχρέωνε να ακολουθούν δίαιτες, οι οποίες δήθεν θα συνέβαλαν στο να γίνουν καλά.

Σε ένα τέτοιο διαιτολόγιο, θα δείτε τις προτάσεις του για… χωριάτικη με φέτα και ρίγανη αλλά και ψαρόσουπα ως κυρίως πιάτο. Με αυτές τις συνταγές έπειθε πονεμένους ανθρώπους να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν για να πάρουν τα δικά του μαντζούνια και να γίνουν καλά.

Μάλιστα, μέσα στο διαιτολόγιο, ο γιατρός «μαϊμού» έφτανε στο σημείο να υπαγορεύει ότι το λάχανο και το καρότο που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής, να είναι τριμμένα στον τρίφτη.

Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, είναι η αναφορά σε ένα πόσιμο υγρό που έπρεπε να φτιάξουν και να πίνουν οι ασθενείς και το οποίο περιείχε: Νεροκάρδαμο, αψίθια, γκραβιόλα, τζίντζερ, κανέλα, γαρύφαλλο, τσουκνίδα, σκορπίδι. Ο ασθενής θα έπρεπε να βάζει ένα κουταλάκι από κάθε ένα από αυτά τα υλικά, όπως χαρακτηριστικά έγραφε, σε 700 γραμμάρια νερό, να τα βράζει σε χαμηλή φωτιά - με σκεπασμένο το καπάκι για 10 έως 15 λεπτά - και να τα αφήσει να κρυώσουν. Στη συνέχεια να τα σουρώνει και να πίνει.

Οι δίαιτες της φρίκης

Η δίαιτα ξεκινούσε από τις 8 το πρωί και συνιστούσε:

1 ποτήρι πορτοκαλάδα (με τις σταγόνες του αποστάγματος)

1 κουτάλι σούπας μέλι με σκόνη βοτάνων και αποστάγματα με 1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης και 40 γρ. καρύδια

1 ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό και ένα μεγάλο λεμόνι

3 χάπια σπιρουλίνας και 3 χλωροφύλλης

3 χάπια μουρουνέλαιου, 1 χάπι γαϊδουράγκαθου, 1 χάπι ΜΣΜ και ένα χάπι γκραβιόλας («πολεμιστής του καρκίνου»)

1 κ.σ σουσάμι, μαύρο κύμινο 1 κ.γ μέλη 3/4 βασιλικό πολτό, ζεόλιθο

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» για αυτές τις δήθεν δίαιτες και τα φάρμακα του 16χρονου που κατέληξε, οι γονείς του πλήρωσαν 22.000 ευρώ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το χειρόγραφο σημείωμα του ψευτογιατρού αλλά και ένα από τα διαιτολόγια που έδινε στους ασθενείς του:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε τι συμβαίνει με την υγεία του