ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας ο υπολογιστής της 33χρονης

Μαρκέλλα: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας ο υπολογιστής της 33χρονης

Μαρκέλλα: Αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά τηλέφωνα της «κοκκινομάλλας» προσπαθούν να ανακτήσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης.

Η ανάκτηση των αρχείων της 33χρονης αποτελεί βασικό στόχο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Όπως μετέδωσε το Mega, την ίδια στιγμή παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και επιχειρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε περιγράφοντας στους αστυνομικούς.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καταφέρουν να ανοίξουν τα αρχεία από υπολογιστές και να διαπιστωθεί εάν κατά τη διάρκεια της απαγωγής έγινε ζωντανή μετάδοση των όσων συνέβαιναν στο διαμέρισμα.

Το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο δικηγόρος της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι έκανε ένα δώρο στο παιδί. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι της αγόρασε μία σχολική τσάντα.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του δικηγόρου στο facebook:

Η πράξη αυτή δεν πέρασε ασχολίαστη, με πολλούς χρήστες του facebook να επικρίνουν την πράξη αυτή.

Μεταξύ αυτών και ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος, ο οποίος ζήτησε από τον δικηγόρο να σταματήσει να προκαλεί «με αυτό τον άσχημο τρόπο».

Δείτε στην παρακάτω gallery το σχόλιο του αδερφού της Μαρκέλλας και την απάντηση του δικηγόρου της 33χρονης:

«Έπιασαν την... μαρίδα - Να βρεθεί κι ο καρχαρίας»

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε και συνεχίζει να βιώνει η οικογένεια της 10χρονης, περιέγραψε συγγενικό της πρόσωπο.

Η θεία της Μαρκέλλας, μιλώντας σήμερα (27/06) στον ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα της 10χρονης είναι ράκος».

«Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…».

Η θεία της 10χρονης, σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι δηλαδή ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες.

«Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της», δήλωσε.

Απαντώντας στο αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε με νόημα:

«Σέβομαι το έργο που κάνουν οι Αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 23 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Σε ποιες περιοχές καταγράφηκαν