ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Τι απαντά ο δικηγόρος της 33χρονης μετά το σάλο για το δώρο στη 10χρονη

Μαρκέλλα: Τι απαντά ο δικηγόρος της 33χρονης μετά το σάλο για το δώρο στη 10χρονη

Μαρκέλλα: Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της Μαρκέλλας, να κάνει δώρο στην 10χρονη.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι της αγόρασε μία σχολική τσάντα.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πράξη αυτή δεν πέρασε ασχολίαστη, με πολλούς χρήστες του facebook να επικρίνουν την πράξη αυτή.

Μεταξύ αυτών και ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος, ο οποίος ζήτησε από τον δικηγόρο να σταματήσει να προκαλεί «με αυτό τον άσχημο τρόπο».

Δείτε στην παρακάτω gallery το σχόλιο του αδερφού της Μαρκέλλας και την απάντηση του δικηγόρου της 33χρονης:

Σήμερα ο δικηγόρος της 33χρονης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε το λόγο για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την κίνηση: «Έξω από τα νομικά, είμαι άνθρωπος και είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένος με τα ανήλικα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρισκόμουν σε ένα κατάστημα παιδικών δώρων, για να αγοράσω δώρο για ένα παιδάκι που έκλεισε τα τέσσερά του χρόνια. Η αυθόρμητη αυτή χειρονομία ερμηνεύεται εσφαλμένα».

«Το έκανα περισσότερο γιατί έξω από αυτόν τον κόσμο της ασχήμιας ήθελα να στείλω ένα κεντρικό μήνυμα, ότι ανησυχώ πάρα πολύ για την εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί εγώ μπορεί να μην παρίσταμαι ως συνήγορος υπεράσπισης αν αποκαλυφθεί κύκλωμα πορνογραφίας», προσέθεσε.

«Είναι μια απλή ευγενική ανθρώπινη χειρονομία σε ένα μικρό παιδί που υπέστη τα πάνδεινα. Εγώ σαν συνήγορος προσπαθώ να μελετήσω και να γνωρίσω την 33χρονη και να δω τα αδικήματα. Μέχρι στιγμής, σεξουαλική κακοποίηση ευτυχώς δεν υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr