ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: «Η Ιωάννα είχε βρεθεί με την 35χρονη 4 με 5 φορές»

Βιτριόλι: «Η Ιωάννα είχε βρεθεί με την 35χρονη 4 με 5 φορές»

Τη σιωπή της έλυσε η Χριστιάνα Πίτη, φίλη της Ιωάννας, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.  Όπως ανέφερε στον Alpha, το θύμα είχε συναντήσει την κατηγορούμενη τέσσερις ή πέντε φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την ταυτότητα της.

Όπως αποκαλύπτει η κυρία Πίτη, η 34χρονη, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την σύλληψη της 35χρονης.

«Δεν μου είχε πει τίποτα, δεν πήγαινε με τίποτα ο νους της στη συγκεκριμένη», είπε η κυρία Πίτη, προσθέτοντας «δεν είχα ακούσει τίποτα για εκείνη, την ρώτησα αν την γνώριζε και το μόνο που μου είπε είναι ότι είχαν συναντηθεί 4 με 5 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τίποτα παραπάνω».

Η άτυχη 34χρονη

Η φίλη της Ιωάννας, είπε, επίσης ότι η 34χρονη από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μετά την επίθεση, γνωρίζει δηλαδή πόσο σοβαρά είναι. «Έχει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της, είναι εύθραυστη. Ωστόσο έχει υποστήριξη από την οικογένειά της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ δυνατή, γι' αυτό άλλωστε κατάφερε να επιβιώσει και της επίθεσης. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες, είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι», πρόσθεσε επίσης.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον Ant1, σχολίασε όσα γράφονται και ακούγονται από την ημέρα του περιστατικού και κυρίως από την ημέρα σύλληψης της 35χρονης, «χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media».

Αναφέρθηκε και στις τερατώδεις ανακρίβειες ,όπως είπε χαρακτηριστικά, και στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αναφορικά με την 34χρονη, την ίδια και άλλα πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον της Ιωάννας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξεχάστε το καλοκαίρι που ξέρατε - Ακραία τα φαινόμενα το 2020