ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη – Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Βιτριόλι: Στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη – Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελεώνα η 35χρονη - Σε πέμπτο χειρουργείο, αυτή τη φορά στα χέρια, υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα

Στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα στη Θήβα μεταφέρθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας.

Όπως μετέδωσε το STAR, η μεταγωγή της 35χρονης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελεώνα. Σημειώνεται ότι η μεταφορά της κρίθηκε αναγκαία κυρίως για υπηρεσιακούς λόγους.

Από την άλλη, η Ιωάννα υπεβλήθη σήμερα (30/6) σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στα χέρια καθώς και εκεί οι βλάβες που της προκάλεσε το καυστικό οξύ είναι πολλές και σοβαρές.

Όπως είπε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Θριασίου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά. «Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε.

Τέλος σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, η Ιωάννα θα παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του STAR:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Dr θάνατος»: Φρίκη στην απολογία του! «Έτσι κι αλλιώς ήταν όλοι ετοιμοθάνατοι»