ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτός σε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο Χρυσοχοΐδης

Ανοιχτός σε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο Χρυσοχοΐδης

Με συναινετική διάθεση εμφανίστηκε στη Βουλή όπου ξεκίνησε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δήλωσε ανοιχτός σε βελτιώσεις λέγοντας πως «βαδίζουμε με οδηγό τη συναίνεση», ενώ σημείωσε πως στόχος είναι να «καταλήξουμε κάπου και να το ψηφίσουμε».

Απαντώντας στην κριτική που του ασκείται ότι το νομοσχέδιο απαγορεύει τις διαδηλώσεις, είπε πως το αντίθετο κατοχυρώνει το συνταγματικό δικαίωμα για διαμαρτυρία και συγκεντρώσεις.

«Όλα όσα γίνονται στο χώρο των διαδηλώσεων είναι καλά; αυτό λέτε, οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι; εγώ δεν ξέρω κανέναν», είπε και έκανε λόγο για αναντιστοιχία των αναγκών των πολιτών και της πραγματικότητας με την κυβέρνηση να έρχεται να καλύψει αυτό το κενό.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θα οδηγηθεί σε ακροδεξιές ατραπούς και διευκρίνισε ότι σε τυχόν διάλυση συγκέντρωσης ο εισαγγελέας θα είναι παρών.

«Κατοχυρώνουμε πλήρως το συνέρχεσθαι και ερχόμαστε να βάλουμε μια τάξη χωρίς να βλάπτονται τα δικαιώματα των άλλων», είπε.

Διαβάστε επίσης:

«Dr θάνατος»: Του έδωσα 98.000 ευρώ για να γίνω καλά - Περιμένω να πεθάνω