ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού στον Έβρο - Αρνητικά τα δείγματα των στρατιωτών

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού στον Έβρο - Αρνητικά τα δείγματα των στρατιωτών

Αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα των φαντάρων από το στρατόπεδο, στο οποίο εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού.

Λήξη συναγερμού στο Στρατόπεδο «Βογιατζή» στον Έβρο, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr εντοπίστηκε θετικό κρούσμα 19χρονου φαντάρου στον κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, τα οκτώ άτομα που διέμεναν στον ίδιο θάλαμο με τον 19χρονο και στα οποία δόθηκε άδεια ορκωμοσίας, μπήκαν σε καραντίνα και πρόκειται να υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό.

Τα συνολικά 7 τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι υπόλοιποι φαντάροι, ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν στα σπίτια τους για μια εβδομάδα ακόμα πριν επιστρέψουν στο στρατόπεδό τους.

Να σημειώσουμε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταφέρει να βγουν αλώβητες από την πανδημία του κορονοϊού, με τα κρούσματα να είναι μηδαμινά.

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων πήρε άμεσα μέτρα και κατάφερε να προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο στελέχη και στρατιώτες, κρατώντας στο ύψιστο βαθμό το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Παράλληλα, οι Ένοπλες Δυνάμεις βοήθησαν αποτελεσματικά και στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με τα εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού να παράγουν συνεχώς υλικά κατά της διασποράς του φονικού ιού στη χώρα μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο