ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Λουκέτο» και πρόστιμο σε μαγαζί στην παραλιακή του Ηρακλείου

Κρήτη: «Λουκέτο» και πρόστιμο σε μαγαζί στην παραλιακή του Ηρακλείου
INTIME NEWS

Βαριά «καμπάνα» λόγω συνωστισμού έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (04/07) σε γνωστό μαγαζί επί της παραλιακής λεωφόρου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τον τελευταίο καιρό στην περιοχή διεξάγονται σαρωτικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές με ένα και μόνο σκοπό, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή καταστάσεων που θα ευνοούν τη διασπορά του κορονοϊού.

Τόσο το βράδυ της Παρασκευής, όσο και το βράδυ του Σαββάτου ελέγχθηκαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο και όπως διαπιστώθηκε, το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης δεν τηρούσε τους προβλεπόμενους κανόνες, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ, αλλά και να μπει λουκέτο στο μαγαζί για τις επόμενες 15 ημέρες.

Σημειώνεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει λουκέτο και είχαν πέσει πρόστιμα σε 4 καφέ- μπαρ που όπως αποδείχτηκε δεν είχαν εφαρμόσει τους προβλεπόμενους κανόνες κατά της διασποράς του covid- 19 ενώ οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από κλιμάκια στα οποία συμμετέχει η Αρχή Διαφάνειας, η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως και 11.000 ευρώ