ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο πανηγύρι στην Αλίαρτο

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο πανηγύρι στην Αλίαρτο

«Είναι αδύνατον να ελέγξεις τόσο κόσμο όσο καλά κι αν τηρείς τα μέτρα προστασίας» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, αναφερόμενος στις εικόνες από το πανηγύρι στην Αλίαρτο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον κ. Κουτσούμπα και συνομίλησε μαζί του προκειμένου να δοθεί η συνολική εικόνα από το τι έγινε στο εν λόγω πανηγύρι. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «η εκδήλωση διοργανώθηκε από αθλητικό σωματείο, το οποίο, όπως κάλεσε και εμένα, κάλεσε κι άλλους συναδέλφους αλλά και τοπικούς παράγοντες όπως δημάρχους κλπ».

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσω του Newsbomb.gr, «τους ρώτησα πρώτα απ’ όλα εάν έχουν πάρει άδεια για την εκδήλωση και έλαβα τις σχετικές διαβεβαιώσεις, όπως μου ξεκαθαρίστηκε πως θα τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας, γι’ αυτό θεώρησα πως μπορώ να παρευρεθώ». Ο κ. Κουτσούμπας δε στην συνέχεια τόνισε πως στην αρχή της εκδήλωσης όλοι οι υγειονομικοί κανόνες τηρούνταν ευλαβικά.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας ΚουτσούμπαςΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

«Καθόμασταν σε τραπέζια των έξι ατόμων αυστηρά και εγώ βρισκόμουν εκεί με την οικογένειά μου. Μάλιστα πρέπει να σας πω πως όσοι πολιτικοί βρεθήκαμε στον χώρο, δεν κάναμε τον γύρο των τραπεζιών για να χαιρετήσουμε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ. Παράλληλα περιγράφοντας την κατάσταση στην Αλίαρτο, αποκάλυψε πως όχι μόνο στην είσοδο του χώρου υπήρχε ασφάλεια προς τήρησιν των μέτρων, αλλά και όλοι οι σερβιτόροι φορούσαν μάσκες, ενώ έλεγχο στο σημείο έκανε και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

«Τα μέτρα τηρούνταν, ο κόσμος τηρούσε τις αποστάσεις, κάποια στιγμή συμμετείχα σε έναν χορό και στην συνέχεια αποχώρησα. Πρέπει δε να σας πω πως κατά την παραμονή μου ουκ ολίγες φορές οι διοργανωτές από μικροφώνου κάλεσαν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα» είπε ο Ανδρέας Κουτσούμπας, μιλώντας στο Newsbomb.gr. Όπως είπε, ωστόσο, η εικόνα άλλαξε όσο η ώρα περνούσε.

«Όπως πληροφορήθηκα, νέοι άνθρωποι σηκώθηκαν να χορέψουν, επικράτησε συνωστισμός, ενώ όπως με πληροφόρησαν ο ΕΟΔΥ πέρασε ξανά από το σημείο και επέβαλε πρόστιμο. Δεν είναι δυνατόν να ελέγξεις τέτοιους χώρους όσο περνά η ώρα και ο κόσμος θέλει να χορέψει ακούγοντας μουσική», είπε, εκφράζοντας έναν ακόμα προβληματισμό.

«Υπάρχει η ελευθερία πλέον για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων εφόσον τηρούνται τα μέτρα. Πανηγύρια θα έχουμε πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε κάθε χωριό. Το ερώτημα λοιπόν είναι κατά πόσο μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα και εφόσον δεν μπορούν, μήπως θα πρέπει η Πολιτεία να αναθεωρήσει αυτή την επιλογή;» είπε στο Newsbomb.gr.

«Βούλιαξε» η Αλίαρτος από το γλέντι

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, τα τραπέζια στήθηκαν σε ανοιχτό χώρο, αλλά χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους.

Στο γλέντι, με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα βρέθηκαν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και πολλοί άλλοι.

Εικόνες από το γλέντι ανέβηκαν στο Facebook και φυσικά προκάλεσαν σχόλια

Δείτε εικόνες με τον κόσμο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία