ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Τουρίστρια με κορονοϊό έκανε τις... βόλτες της στην Κρήτη

Απίστευτο: Τουρίστρια με κορονοϊό έκανε τις... βόλτες της στην Κρήτη
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Πρωταγωνίστρια του απίστευτου αυτού περιστατικού ήταν μια τουρίστρια από τη Ρουμανία, η οποια διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Η τουρίστρια από τη Ρουμανία παρά το ότι είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, έκανε τις βόλτες για 72 ώρες μέχρι να την εντοπίσουν οι υγειονομικές Αρχές του τόπου.

Αναλυτικότερα, μόλις η γυναίκα έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υπεβλήθη στο τεστ για κορονοϊό και στη συνέχεια της δόθηκε –όπως ορίζει το πρωτόκολλο– η οδηγία να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Η ίδια πήγε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει από την πατρίδα της ωστόσο το βρήκε κλειστό. Η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είχε ακόμα ανοίξει, με αποτέλεσμα το τουριστικό γραφείο να της βρει άλλο διαθέσιμο ξενοδοχείο και να την μεταφέρει εκεί.

Την έψαχναν για 72 ώρες

Αυτή η αλλαγή δεν γνωστοποιήθηκε στις Αρχές, με αποτέλεσμα όταν βγήκαν τα αποτελέσματα τα οποία ήταν θετικά, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να πάει στο δηλωθέν ξενοδοχείο προκειμένου να την βρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού της και όταν οι Αρχές βρήκαν ποιο ήταν το σωστό ξενοδοχείο, πήγαν εκεί αλλά δεν την βρήκαν καθώς όπως φαίνεται έκανε βόλτες με σκοπό να απολαύσει τις διακοπές της.

Είχαν περάσει 72 ώρες από τη στιγμή που η Ρουμάνα είχε υποβληθεί στο τεστ κορονοϊού όταν τελικά οι Αρχές κατάφεραν και την εντόπισαν.

Της εξήγησαν πως το τεστ είχε βγει θετικό κι έπρεπε να τεθεί σε απομόνωση στο ξενοδοχείο «καραντίνας».

Η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την τουρίστρια η οποία δεν θέλησε να συνεργαστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλει να χαλάσει τις διακοπές της».

Τελικά, με την συνδρομή της Αστυνομίας η τουρίστρια πείστηκε και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Πηγή: Cretapost

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο πανηγύρι στην Αλίαρτο