ΕΛΛΑΔΑ

«Dr Θάνατος»: Ο ψευτογιατρός με στολή πιλότου σε αμερικανική βάση

«Dr Θάνατος»: Ο ψευτογιατρός με στολή πιλότου σε αμερικανική βάση

Πολύ πιθανό να είχε κάνει ο ίδιος φωτομοντάζ

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο για το προφίλ του ψευτογιατρού Νίκου «Κοντού» έρχονται στο φως. Στο νέο υλικό που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο «Κοντός» παριστάνει τον… πιλότο.

Στη νέα φωτογραφία, φαίνεται ο Κοντός να φορά πλήρη στολή πιλότου και να φωτογραφίζεται μπροστά από F16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και να κρατά στα χέρια του την κάσκα του πιλότου, σε μια χαρακτηριστική στάση και εικάζεται ότι τραβήχτηκε στην αμερικανική βάση των Συρακουσών. Μάλιστα, αυτή είναι η φωτογραφία που φέρεται να έδειχνε σε όσους συστηνόταν ως πιλότος.

Πιθανό προϊόν φωτομοντάζ

Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η εν λόγω φωτογραφία να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, το οποίο έκανε ο ίδιος, καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στα μάτια, ενώ και ο λαιμός φαίνεται σαν να ειναι κολλημένος σε ξένο σώμα.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική ειναι ότι φωτογραφίζεται σε αμερικανική βάση, γεγονός που είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Πάντως, οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, καθώς η υπόθεση για τη δράση του ψευτογιατρού παραμένει ανοιχτή με τις καταγγελίες να πληθαίνουν καθημερινά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος Περίπατος: Βανδάλισαν τις ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου