GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον τελευταίο της μισθό - Αντέχεις να δεις το ποσό;

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον τελευταίο της μισθό  - Αντέχεις να δεις το ποσό;

Η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε από την τηλεόραση.

Την ημέρα της γιορτής της, η Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή, ύστερα από τριάντα συνεχόµενα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Η Ελένη αποφάσισε να αποχωρήσει. Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα, µόνο εκείνη το ξέρει.

Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής είδαμε την παρουσιάστρια να βγαίνει φανερά συγκινημένη από το καμαρίνι της.

Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από την πορεία της Ελένης στα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Alpha.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια. Το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

«Συγγνώμη, δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Μενεγάκη.

Πόσα χρήματα έπαιρνε, όμως, το χρόνο η παρουσιάστρια;

Δείτε την απάντηση στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξανθόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός - Πού βρίσκεται και τι κάνει