ΕΛΛΑΔΑ

«Dr θάνατος»: Πρότεινε θεραπεία σε καρκινοπαθή με... βρασμένα λάχανα

«Dr θάνατος»: Πρότεινε θεραπεία σε καρκινοπαθή με... βρασμένα λάχανα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του «Dr θανάτου» έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν πόσες ακόμη ζωές σκόπευε να καταστρέψει.

Για μία ακόμη ημέρα, ένα νέο στοιχείο προκύπτει από τα ψέμματα που έλεγε ο ψευτογιατρός στα θύματά του, ούτως ώστε να τα πείσει να τον εμπιστευτούν...με το αζημίωτο φυσικά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ψευτογιατρός συνιστούσε θεραπείες με… λάχανα για την καταπολέμηση όγκων.

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε δώσει σε ασθενή με όγκο στις ωοθήκες, ανέφερε: «Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, τα βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα».

Εν τω μεταξύ ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην «μάχη», ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά «αυτοκτονία».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ψευτογιατρός, μαζί με τις επικίνδυνες οδηγίες έστελνε στα e-mail των ασθενών και… χαιρετισμούς.

Δείτε τον ψευτογιατρό στο χειροργείο στην gallery:

Δείτε σοκαριστικό βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγιά Σοφιά: Επιτέλους, ας σταματήσει κάποιος τον παράφρονα Ερντογάν