ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμες ώρες - Η συγκινητική φωτογραφία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμες ώρες - Η συγκινητική φωτογραφία

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη και κρίσιμη μάχη είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθώς υποβλήθηκε σε μια πολύ σημαντική χειρουργική επέμβαση.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσαμή, πόσταρε μία συγκινητική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι και έγραψε ότι βρίσκονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε ένα κρίσιμο χειρουργείο.

Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε κρανιοπλαστική. Η συγκεκριμένη επέμβαση είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο.

Τα δευτερόλεπτα που άλλαξαν τα πάντα

Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων όταν μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάξαν για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η μηχανή του καρφώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής το οποίο κινούνταν στην κάθοδο της Βουλιαγμένης, όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό. Από εκείνο το πρωινό του 2017 ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία