ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η  Ιωάννα, η οποία συνεχίζει να βιώνει τον δικό της γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Οι γιατροί κρίνουν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, θεωρούν ωστόσο ότι για να κλείσει ο πρώτος κύκλος αποκατάστασης, θα απαιτηθούν ορισμένα ακόμα μεγάλα χειρουργεία.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

«Να ερευνηθούν όλες οι εφαρμογές στο κινητό της»

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλουν αίτημα στον ανακριτή για περαιτέρω έρευνα στο κινητό και το κομπιούτερ της κατηγορούμενης, ζητώντας μάλιστα έλεγχο όλων των εφαρμογών που είχε κατεβάσει.

«Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει περαιτέρω έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορουμένης που έχει κατασχεθεί, καθώς και στο τηλέφωνο της σε εφαρμογές όπως είναι το Viber και άλλες αντίστοιχες για να διαπιστώσουμε αν είχε γίνει αναζήτηση μέσα από κάποιες εφαρμογές ώστε να βρει το καυστικό υγρό. Να δούμε λοιπόν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο δηλαδή αυτός ή αυτή που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό».

Δείτε το βίντεο:

Έκτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Η Ιωάννα υποβλήθηκε χθες Πέμπτη σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας, αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα δυο έως τρία μεγάλα χειρουργεία για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της αποκατάστασης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Ανέβασε» αυτή τη φωτογραφία και «γκρέμισε» το Instagram