ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 16χρονης Τρίκαλα: Ψάχνουν απαντήσεις στα κινητά τηλέφωνα

Θάνατος 16χρονης Τρίκαλα: Ψάχνουν απαντήσεις στα κινητά τηλέφωνα

Ερευνούν όλες τις συσκευές που εξέπεμψαν από την περιοχή που βρέθηκε νεκρή

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 16χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Το κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό από περαστικούς και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατός της προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος.

Ωστόσο η οικογένειά της υποστηρίζει πως η 16χρονη δε θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αναζητώντας τα αίτια που μπορεί να την οδήγησαν ενδεχομένως να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έτσι στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις όλων των σημάτων των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 14 Ιουλίου μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια.

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις σαρώσεις όλων των σημάτων των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν στα Τρίκαλα, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου, στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη 16χρονη μαθήτρια.

Υπενθυμίζεται πως κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 27χρονο, με τον οποίο είχε ραντεβού η 16χρονη εκείνο το βράδυ, να την αφήνει έξω από το σπίτι της. Το κορίτσι όμως, όπως φαίνεται στο υλικό των καμερών δεν πήγε σπίτι της, αλλά δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και άρχισε να περπατά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 16χρονη αντάλλαξε και κάποια μηνύματα, τα οποία επίσης θα έρθουν στο φως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έχει ζητήσει η οικογένεια.

Στόχος της έρευνας των αστυνομικών, είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, ώστε να βγουν στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία, που βρίσκονται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο της.

Πέρα από τις κλήσεις και τα μηνύματα στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα social media της άτυχης μαθήτριας, ώστε να αποδειχτεί αν είχε πέσει θύμα ή όχι εκβιασμού από κάποιο άλλο άτομο.

Μάρτυρας κατέθεσε πως είδε το κορίτσι το βράδυ που έχασε τη ζωή του να είναι πολύ ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχουν επίσης και οι πληροφορίες για φωνές και έντονο καβγά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η οικογένεια αναμένει πως θα πάρει τις απαντήσεις που αναζητά από τα αποτελέσματα των ερευνών των κινητών τηλεφώνων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Star

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Πέτσας: Αν χρειαστεί η μάσκα θα γίνει υποχρεωτική σε περισσότερους κλειστούς χώρους