ΕΛΛΑΔΑ

«Εξέγερση» επιβατών σε πλοίο προς την Σύρο - Έφοδος του λιμενικού

«Εξέγερση» επιβατών σε πλοίο προς την Σύρο - Έφοδος του λιμενικού
IN TIME

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Έφοδο σε πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, έκανε το Λιμενικό, μετά από καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό και για εργαζόμενους χωρίς γάντια

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του επιβατικού κοινού, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, λόγω της αποπνικτικής ζέστης, ο κλιματισμός του πλοίου δεν λειτούργησε.

Παράλληλα, το προσωπικό του πλοίο δεν φορούσε γάντια.

Στο πλοίο που επιβαίνουν 772 επιβάτες έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Σύμφωνα με το λιμενικό ο πλοίαρχος ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση καταμαράν καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.

Έτσι το πλοίο, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο και από τις 10 το πρωί παραμένει στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να μπορέσει να επιθεωρηθεί και να υπάρξει απόφαση για το αν μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ η εταιρεία μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφέρει αν οι επιβάτες του πλοίου θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Νεκρός διάσημος ράπερ - Τον διαμέλησε η σύζυγός του!