ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συναγερμός για τα κρούσματα στον Αμπελώνα - Αρχίζει η ιχνηλάτιση

Λάρισα: Συναγερμός για τα κρούσματα στον Αμπελώνα - Αρχίζει η ιχνηλάτιση
INTIME NEWS

Προβληματισμένοι παρουσιάζονται οι ειδικοί για την παρουσία του κορονοϊού στην περιοχή της Λάρισας.

Η εμφάνιση κάποιων κρουσμάτων στην περιοχή του Αμπελώνα, με το τρίτο να επιβεβαιώνεται χθες το απόγευμα, ανησύχησε τους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ιχνηλάτηση σε συγκεκριμένα άτομα που αποτελούν κοντινές ή μακρινές επαφές των συγκεκριμένων κρουσμάτων ώστε να διαπιστωθεί η έκταση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην περιοχή.

Οι ιχνηλατήσεις θα ξεκινήσουν γύρω στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης (06/08) και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του γηπέδου του Αμπελώνα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τα δύο από τα τρία κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στον Αμπελώνα είχαν παρουσία σε γάμο που πραγματοποιήθηκε πριν από 10-11 ημέρες στην περιοχή.

Τα κρούσματα στη Θεσσαλία

Από την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν από τις 4/8/2020 ώρα 16:00 έως 5/8/2020 ώρα 16:00 στη Θεσσαλία και τα οποία είναι:

  • 8 νέα κρούσματα του Ιού στη περιοχή του Βόλου. Τα 6 νέα κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές στο στρατόπεδο του Στεφανοβικείου, 1 προέρχεται από ταξιδιώτη εξωτερικού και τέλος 1 το οποίο προέρχεται από στενή επαφή κρούσματος.
  • Ανακοινώνουμε 7 νέα κρούσματα του Ιού στη περιοχή της Λάρισας. Τα 4 νέα κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές με κρούσμα, 1 πρόκειται για ταξιδιώτη εξωτερικού, 1 προέρχεται από στενές επαφές με άλλο κρούσμα ενώ τέλος το 1 που εντοπίστηκε είναι ορφανό.
  • Ανακοινώνουμε 1 νέο κρούσμα του Ιού στη περιοχή της Καρδίτσας. Πρόκειται για ταξιδιώτη εξωτερικού.
  • Πηγή: Paidis.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αγριεύει την Πέμπτη η «Θάλεια» - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα