ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε από τη βεράντα γιατί τσακώθηκε με νεαρούς - Τι συνέβη

Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε από τη βεράντα γιατί τσακώθηκε με νεαρούς - Τι συνέβη
Pixabay

Απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Φθιώτιδας με πρωταγωνιστή αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος συνελήφθη και του κατασχέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 48χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην Αττική και είχε έρθει σε χωριό της βόρειας Λοκρίδας, απ΄ όπου κατάγεται.

Γύρω στις 2:00' τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/8) ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν δυο 19χρονοι που βρίσκονταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που ήταν κοντά στο σπίτι του αστυνομικού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον οξύθυμο αστυνομικό μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τους δυο νεαρούς να εβγαλε το όπλο και να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Τα παιδιά κατήγγειλαν το συμβαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας, οι αστυνομικοί του οποίου κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα υπηρεσίας συνέλαβαν τον αστυνομικό και του κατάσχεσαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Σε βάρος του 48χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι μεγαλύτερες εστίες – Ακόμη 17 κρούσματα στον γάμο στον Έβρο