ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός σε εκκλησία στη Φθιώτιδα: Πιστή χωρίς μάσκα επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Χαμός σε εκκλησία στη Φθιώτιδα: Πιστή χωρίς μάσκα επιτέθηκε σε αστυνομικούς
INTIME NEWS

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/8) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας.

Μία 54χρονη, σύμφωνα με το Lamiareport.gr, μπήκε στην εκκλησία χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα να γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης «100».

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καμένων Βούρλων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πήγαν στην εκκλησία την ώρα που τελείωσε η Θεία Λειτουργία και έβγαιναν οι πιστοί, εντοπίζοντας τη γυναίκα που δεν φορούσε μάσκα.

«Οι αστυνομικοί την πλησίασαν ευγενικά και την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να της κόψουν πρόστιμο. Εκείνη αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία της και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Όταν μάλιστα πήγαν να την πλησιάσουν περισσότερο τους πέταξε ένα μπουκάλι με νερό που κρατούσε και άρχισε να τους χτυπά με χέρια και πόδια. Φώναζε και ήταν έξαλλη κατάσταση....», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport.

Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν και αναγκάστηκαν να την οδηγήσουν με το περιπολικό στο Α.Τ. Καμένων Βούρλων, όπου εκτός από το πρόστιμο των 150€ που της επιβλήθηκε για τη μη χρήση μάσκας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο πρόστιμο που επιβάλλεται, και μάλιστα επεισοδιακό, για μη χρήση μάσκας σε εκκλησία της Φθιώτιδας και να υπενθυμίσουμε ότι η εντολή του Μητροπολίτη Συμεών προς τους ιερείς είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων που προβλέπει ο νόμος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Αναβάλαμε τις έρευνες μετά την παρέμβαση Μέρκελ - Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο