ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Διασωληνωμένος 25χρονος ντελιβεράς – Τον ξυλοφόρτωσαν και τον μαχαίρωσαν

Φθιώτιδα: Διασωληνωμένος 25χρονος ντελιβεράς – Τον  ξυλοφόρτωσαν και τον μαχαίρωσαν

Ο 25χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά από την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του, το βράδυ της Πέμπτης.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ελάτεια και την ευρύτερη περιοχή από την δολοφονική επίθεση σε νεαρό ντελιβερά που έγινε στην Ελάτεια λίγο πριν τις 11:00΄ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο νεαρός πήγαινε μια παραγγελία με το μηχανάκι όταν προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν κάποιοι άγνωστοι με ένα αυτοκίνητο. Αρχικά ο ντελιβεράς τους ξέφυγε, ακολούθησε όμως καταδίωξη μέσα στο χωριό και τον ακινητοποίησαν.

Στο όχημα επέβαιναν 4-5 άτομα, οι οποίοι άρχισαν να ξυλοφορτώνουν πολύ άγρια τον 25χρονο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι εκτός από τα βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα, ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι χτυπώντας το παιδί σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια άφησαν τον νεαρό ντελιβερά αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν. Οι περίοικοι που είχαν ακούσει φασαρία και κάποιοι από αυτούς είδαν το φοβερό σκηνικό της δολοφονικής επίθεσης, αλλά δεν τολμούσαν να επέμβουν φοβούμενοι τους μπράβους, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ο νεαρός διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε διακομίστηκε στο νοσοκομειο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί μαχαιριές στο στέρνο και σε άλλα σημεία, ενώ υπάρχουν και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Οι κάτοικοι της περιοχής κανουν λόγο για ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί το οποίο δούλευε για να βοηθήσει την οικογένειά του. Δυστυχώς την οικογένεια είχε χτυπήσει πρόσφατα ο θάνατος αφού ο αδελφός του 25χρονου σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν το όχημα που οδηγούσε φίλος του χτύπησε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο, με αποτέλεσμα ο 37χρονος αδελφός του να βρει τότε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ερευνούν εάν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός ντελιβεράς έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και ότι πέρα την όποια φραστική αντιπαράθεση χτύπησε τον έναν από την παρέα.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο εάν οι «άγνωστοι - νταήδες» εκτελούσαν κάποια εντολή, αφού η δολοφονική επίθεση δεν είχε τα χαρακτηριστικά της ληστείας, αλλά της εκτέλεσης κάποιου συμβολαίου.

Πηγή: lamiareport.gr