ΕΛΛΑΔΑ

Απένειμε δικαιοσύνη παρά τη καταδίκη του για παιδεραστία!

Απένειμε δικαιοσύνη παρά τη καταδίκη του για παιδεραστία!

Στον απόηχο της πρωτοφανούς υπόθεσης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή έναν αρρωστημένο δικαστή και θύμα το μόλις 5 ετών αγοράκι του, ερωτηματικά εγείρει το γεγονός ότι εξακολουθούσε και απένειμε δικαιοσύνη παρά την καταδίκη του…


Κι αυτό γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν φρόντισαν να κινήσουν τη διαδικασία της διαθεσιμότητας μέχρι να καταστεί οριστική η απόφαση για την αποπλάνηση.

Ο «δικαστικός λειτουργός» καταδικάστηκε αρχικά σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για να μειωθεί τελικά στα 6 χρόνια από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Επιπλέον, του επιβλήθηκε αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 3 χρόνια.Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι οι πράξεις του άντρα προς το ανήλικο αγόρι..

Βάσει αυτών το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δικαστή και τον έστειλε στις φυλακές αφού όπως προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας υποχρέωνε το ανήλικο παιδί του -κατά τις ημέρες που το φιλοξενούσε σπίτι του- να του κάνει, μεταξύ άλλων αρρωστημένων πράξεων, στοματικό έρωτα…

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόθηκε αρχές Απριλίου του 2011 και η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε, σε χρόνο-ρεκόρ, έπειτα από λίγους μήνες.