ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός στο Γαλάτσι - Συγκλονίζει ο 17χρονος: «Φοβάμαι τι άλλο θα μου συμβεί»

Ξυλοδαρμός στο Γαλάτσι - Συγκλονίζει ο 17χρονος: «Φοβάμαι τι άλλο θα μου συμβεί»

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του έφηβου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Γαλάτσι από ομάδα νεαρών.

Ο 17χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μίλησε σήμερα (07/09) στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε το πώς έγινε η επίθεση αλλά και την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

«Το περασμένο Σάββατο είχαμε πάει στην πλατεία με δύο φίλους μου. Εκεί πέρα γινόταν ένας τσακωμός με δυο παιδιά. Πήγα εγώ και είπα να σταματήσουν να τσακώνονται γιατί έχει μικρά παιδιά. Και εκεί πέρα μου επιτέθηκε το ένα παιδί από τη συμμορία αυτή», εξήγησε.

«Με χτύπησε, έπεσα κάτω και μετά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν μαζευτεί 20 άτομα και με βαράγανε. Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και στα πλευρά μου. Μετά από λίγη ώρα που με βαράγανε, νόμιζα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου», είπε ο άτυχος νέος.

Όπως εξήγησε, «Όλα αυτά τα λέω γιατί θα μπορούσε ένα άλλο παιδί στη θέση μου να είχε πεθάνει από το ξύλο. Είχα χτυπήσει στο κεφάλι μου παντού, είχα καρούμπαλα και μώλωπες. Το αυτί μου είχε παντού αίματα, η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο, γιατί μου έχει ραγίσει. Η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση, εκεί που έχω χτυπήσει».

Διαβάστε επίσης: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι: Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων

Αποκάλυψε πως έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τις φοβίες που έχει, μετά την επίθεση που δέχθηκε. «Γενικά φοβάμαι αρκετά, γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβεί άμα πάω κάπου μόνος μου και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί δεν ξέρεις ποιοι άλλοι είναι. Με βοηθάει η ψυχολόγος μου να το ξεπεράσω», ανέφερε.

Τέλος, ο 17χρονος είπε πως οι ανήλικοι που του επιτέθηκαν είχαν χτυπήσει στο παρελθόν και άλλο παιδί.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του 17χρονου:

Μητέρα 17χρονου: Αποφύγαμε τα χειρότερα

Η μητέρα του 17χρονου κ. Βάσω Γαλιατσάτου μίλησε στο Mega, για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και για το πώς έγινε το άγριο περιστατικό.

Όπως ανέφερε, ο 17χρονος αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται ωστόσο έχει ακόμη τραύματα ενώ έχει μπροστά του και χειρουργείο που πρέπει να κάνει στη γνάθο. Δύσκολο είναι και το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο.

«Δεν τα ήξερε τα παιδιά που τον χτύπησαν, δεν τα είχε ξαναδεί ποτέ. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για αυτό που έγινε» είπε. Ο 17χρονος είχε πάει στην πλατεία με τους φίλους του για καφέ και εκεί έπεσε σε έναν καυγά που γινόταν ανάμεσα σε έναν της ομάδας των ανηλίκων με κάποιον γνωστό του.

«Ο γιος μου τους είπε "σταματήστε" και τότε του επιτέθηκε ο αρχηγός της ομάδας που άρχισε να τον γρονθοκοπά και τον έριξε κάτω. Μετά άρχισαν να τον χτυπάνε όλοι μαζί».

«Από τα προφίλ στα μέσα δικτύωσης καταφέραμε να βρούμε μόνο τα έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία όπου και παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Από ό,τι έχουμε μάθει δεν είναι από το Γαλάτσι, και δημιουργούν προβλήματα σε διάφορες περιοχές».

Ο 17χρονος ασχολείται με πολεμικές τέχνες και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε. Αυτό ίσως και να τον γλίτωσε από πολύ χειρότερα διότι το παιδί ήξερε πώς να αμυνθεί και να προστατέψει όσο μπορούσε τα ζωτικά του όργανα. «Δυστυχώς, όμως, τα παιδιά ήταν πάρα πολλά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Κατάφερε μόνο και προστατεύθηκε και δεν είχαμε χειρότερα» λέει η κ. Γαλιατσάτου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζουν διπλό χτύπημα οι Τούρκοι; «Κόκκινος» συναγερμός σε Έβρο και Καστελόριζο