ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός! Θετικός για δεύτερη φορά 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα

Κορονοϊός: Συναγερμός! Θετικός για δεύτερη φορά 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα

Κορονοϊός: O 62χρονος γιατρός είχε χάσει την 56χρονη σύζυγό του από κορονοϊό, ενώ από το περιβάλλον του φαίνεται να νόσησε και η πεθερά του

Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η ιατρική κοινότητα, καθώς 62χρονος γιατρός στην Ορεστιάδα, ο οποίος στις αρχές Σεπτεμβρίου ύστερα από συμπτώματα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ενώ έδειχνε να το έχει ξεπεράσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV, νόσησε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος παρά το ότι ολοκλήρωσε την αρχική του νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έχοντας αρνητικό αποτέλεσμα σε δύο τεστ κορονοϊού, εμφάνισε εκ νέου συμπτώματα, τα οποία ευτυχώς είναι ήπια. Μάλιστα, κάνοντας νέο τεστ έδειξε ότι είναι και πάλι θετικός.

Να σημειωθεί ότι ο 62χρονος γιατρός έχασε από κορονοϊό την 56χρονη σύζυγό του, ενώ από το οικείο περιβάλλον φαίνεται να νόσησε και η πεθερά του.

Στους 312 οι νεκροί - Κατέληξε 60χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Αυξάνονται οι νεκροί από την πανδημία στη χώρα μας, τελευταίο θύμα ένας 60χρονος ασθενής στην Αλεξανδρούπολη.

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 312, την ώρα που επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών.

Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού είναι ένας 60χρονος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος εισήχθη στις 28 Αυγούστου στο νοσοκομείο Καβάλας και την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ.

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και εισήχθη σε ΜΕΘ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ώρα αποφάσεων για την «κόκκινη» Αττική - Αυτά τα περιοριστικά μέτρα «κλειδώνουν»