ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τους εγκλωβισμένους στην Οξυά - Δεν κατάφερε να προσγειωθεί ελικόπτερο

Θρίλερ με τους εγκλωβισμένους στην Οξυά - Δεν κατάφερε να προσγειωθεί ελικόπτερο

Κακοκαιρία: Σε θρίλερ έχει μετατραπεί ο απεγκλωβισμός των περίπου 45 κατοίκων της Οξυάς στην Καρδίτσα, οι οποίοι εδώ και δυο ημέρες βρίσκονται εγκλωβισμένοι λόγω των καταστροφών από τον Ιανό.

Δεν κατάφερε τελικά να προσγειωθεί το ελικόπτερο της πυροσβεστικής το απόγευμα της Δευτέρας στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, όπου υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι, λόγω των καταστροφών στο οδικό δίκτυο.

Στον οικισμό Δάφνη, το ελικόπτερο έριξε με γάντζο τρόφιμα και νερό για τους εγκλωβισμένους και επέστρεψε στο Μουζάκι όπου είναι σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον υφυπουργό πολίτικης προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Αδιάκοπες οι έρευνες για την αγνοούμενη

Ώρες αγωνίας για την 43χρονη που αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας, το οποίο δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από το πέρασμα του «Ιανού».

Σήμερα Δευτέρα, η μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της συνεχίστηκε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούσαν 28 πυροσβέστες με επτά οχήματα και τρία drones της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ στην έρευνα συνδράμουν και εθελοντές.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της αγνοούμενης φαρμακοποιού αγωνιά για την τύχη της.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν φύλλο και φτερό το αμάξι της το οποίο εντόπισαν μετά το φονικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.

Όπως είπε ο αδερφός της στο Star, το μόνο που θέλει η οικογένειά της είναι να βρεθεί ζωντανή, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια έμεινε μέχρι τις 8 το απόγευμα χωρίς ρεύμα στο φαρμακείο, περιμένοντας να έρθει εμπόρευμα για το φαρμακείο της.

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε αναμένεται νέο lockdown στην Αττική – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς των SMS