ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Τι υποστηρίζει ο διευθυντής του σχολείου για το πρωινό επεισόδιο στην κατάληψη

Χανιά: Τι υποστηρίζει ο διευθυντής του σχολείου για το πρωινό επεισόδιο στην κατάληψη

Απαντά στην καταγγελία κάποιων μαθητών ότι την ώρα που έκοβε τις αλυσίδες του λουκέτου της κατάληψης χτύπησε τα χέρια παιδιών και υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι

Εντελώς διαφορετικά έγιναν τα πράγματα από αυτά που καταγγέλουν κάποιοι μαθητές, ισχυρίζεται ο Διευθυντής Σχολείου των Χανίων, μιλώντα στο Flashnews.gr

Θυμίζουμε ότι μαθητές που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολικού κτιρίου της στα Χανιά, κατήγγειλαν σήμερα ότι ο διευθυντής του σχολείου τους, κρατώντας σιδερένιο εργαλείο προσπαθώντας να κόψει τις αλυσίδες, χτύπησε τα χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα.

Όπως υποστηρίζει στο Flashnews.gr o Διευθυντής του σχολείου, τα πράγματα δεν έγιναν καθόλου έτσι και ουδέποτε υπήρξε επίθεση:

«Πήγα το πρωί και είδα ότι μια ομάδα μαθητών είχε βάλει λουκέτα στην πόρτα. Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα. Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν εκεί περίπου 10 παιδιά που έσπρωχναν αντίθετα την πόρτα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτό ήταν. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Στην αρχή προσπάθησα να μπω πηδώντας τα κάγκελα αλλά είχαν βάλει λουκέτα παντού. Ούτε βιαιοπράγησα, ούτε επιτέθηκα, ούτε τίποτα. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ορατό πλέον το νέο lockdown στην Αττική - Προ των πυλών η απαγόρευση κυκλοφορίας