ΕΛΛΑΔΑ

Στρατός Ξηράς: Ενισχύει τους δεσμούς με την κοινωνία -Πολύτιμα δώρα σε μειονοτικά σχολεία της Θράκης

Στρατός Ξηράς: Ενισχύει τους δεσμούς με την κοινωνία -Πολύτιμα δώρα σε μειονοτικά σχολεία της Θράκης

Όταν η Πολιτεία το έχει ανάγκη, οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν πάντα «παρών».

Μία ακόμα εξαιρετικά σημαντική σειρά δράσεων κοινωνικής προσφοράς ανακοίνωσε το ΓΕΣ, αυτή τη φορά στα μειονοτικά σχολεία της Ορεινής Θράκης .

Ο Στρατός Ξηράς υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, προσέφερε δώρα σε μειονοτικά σχολεία της ορεινής Θράκης.

Η δράση υλοποιήθηκε σε 17 μειονοτικά σχολεία, στα οποία προσφέρθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προβολικά μηχανήματα, βιβλιοθήκες, ηλεκτρικές συσκευές, επιτραπέζια παιχνίδια και μπάλες ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, προ της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, προσωπικό του Στρατού Ξηράς τοποθέτησε και έλεγξε τη λειτουργικότητα αριθμού κλιματιστικών μονάδων και διαδραστικών πινάκων.

Με το καθεστώς Ερντογάν να κάνει πλέον και επισήμως λόγο για δήθεν τουρκική μειονότητα στη Θράκη, είναι πολύ σημαντικό που οι Ένοπλες Δυνάμεις προσφέρουν πολύπλευρο κοινωνικό έργο σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενισχύοντας τους δεσμούς με την κοινωνία και αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Δύο νεκροί το τελευταίο 24ωρο και 89 διασωληνωμένοι