ΕΛΛΑΔΑ

Tι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο Newsbomb.gr για τα κρούσματα στη Σκύδρα

Tι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο Newsbomb.gr για τα κρούσματα στη Σκύδρα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Tζαμτζής, μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή μετά τα 20 κρούσματα κορονοϊού

Ο κ. Τζαμτζής, τόνισε ότι «είναι ενθαρρυντικά τα σχετικά λίγα κρούσματα (20 συγκεκριμένα) μετά τα 1.479 rapid test που πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του ΕΟΔΥ.»

Σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε πως από αύριο θα ξεκινήσουν έλεγχοι σε όλα τα εργοστάσια της περιοχής. «Προσπαθούμε να ελέγξουμε την κατάσταση με σειρά μέτρων και ελέγχους στις βιομηχανίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής, ο κ. Τζαμτζής υπογράμμισε πως «πολλοί είναι εκείνοι που υπακούν και τηρούν τα μέτρα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που παριστάνουν του λεγόμενους ''αρνητές''».

Καταλήγοντας, ο κ. Τζαμτζής ανέφερε ότι «πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο νόμο! Αυτό είναι το μόνο που ζητάω από τους πολίτες, καθώς το ζήτημα της ατομικής ευθύνης είναι πρωταρχικό.»

Σε 1479 rapid test τα 20 βρέθηκαν θετικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι δεκαοκτώ κλιμακίων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.

Από την Παρασκευή 2/10, έως και την Κυριακή 4/10, στους δήμους Έδεσσας, Αλμωπίας, Σκύδρας και Πέλλας έχουν πραγματοποιηθεί 1479 rapid test εκ των οποίων τα 20 έχουν βρεθεί θετικά στην covid-19.

Πραγματοποιήθηκαν στον δήμο Έδεσσας 189 (τεστ), στον δήμο Αλμωπίας 554, στον δήμο Σκύδρας 569 και στον δήμο Πέλλας 167.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έρχονται «φορτωμένα»! Οι πανίσχυροι πύραυλοι Exocet και Meteor πού φτάνουν μέχρι... Τουρκία!