ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εικόνες και βίντεο από τις συγκρούσεις έξω από το Εφετείο - Τρεις προσαγωγές

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εικόνες και βίντεο από τις συγκρούσεις έξω από το Εφετείο - Τρεις προσαγωγές

Μετά την ιστορική απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία ικανοποιεί το λαϊκό αίσθημα για απόδοση δικαιοσύνης, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι θέλησαν να αμαυρώσουν την συγκεκριμένη ημέρα

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης, Ευδοκία Μύτιλη, Σπύρος Μελισσάρης

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, έκαναν την εμφάνισή τους μεμονωμένες ομάδες, οι οποίες ξεκίνησαν να πετούν «βροχή» πέτρες και μολότοφ προς τους αστυνομικούς.

Τα επεισόδια, ξεκίνησαν στην οδό Λουκάρεως, ενώ επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία από την πλευρά της έκανε ρίψεις νερού, για να απωθήσει τους ταραξίες.

Συγκεκριμένα, μία μικρή ομάδα την ώρα που το πλήθος πανηγύριζε για την ιστορική απόφαση περί εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε εναντίον των ΜΑΤ με μολότοφ με αποτέλεσμα να υπάρχει απάντηση από τους αστυνομικούς με ρίψεις χημικών.

Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, διασκορπίστηκαν στα καταστήματα που βρίσκονταν στην Λ. Αλεξάνδρας και στους γύρω δρόμους, ούτως ώστε να ξεφύγουν από τις ρίψεις χημικών και να προστατευτούν.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές για τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν έξω από το Εφετείο, όπως αναφέρει η αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου.

Δείτε εικόνες του Newsbomb.gr στην gallery:

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε μολότοφ, καπνογόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κάηκαν και κάδοι στην Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους κουκουλοφόρους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή -Ένοχοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και άλλοι πέντε