ΕΛΛΑΔΑ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα.

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βιο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ολόθερμες ευχές δίνει στο Newsbomb.gr και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δέκα χρόνια τώρα το Newsbomb βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έγκαιρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης του ελληνικού λαού. Η προσήλωσή του στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία και η διεισδυτική και μάχιμη κάλυψη των γεγονότων το έχει καθιερώσει στην συνείδηση των επισκεπτών του».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς