ΕΛΛΑΔΑ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα.

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βιο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ολόθερμες ευχές δίνει στο Newsbomb.gr και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχηθώ στο Newsbomb για τη συμπλήρωση 10 χρόνων επιτυχίας στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και δη στο διαδίκτυο. Και μάλιστα έχοντας κατακτήσει ένα τόσο μεγάλο μερίδιο της αγοράς και τόσους εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες. Εύχομαι τα 10 χρόνια να γίνουν 100 χρόνια και η επιτυχία να συνεχίζεται και να μεγαλώνει».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς