ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Καταστροφές στο Ν. Ηράκλειο - Πτώση δέντρου σε γραμμή του ΗΣΑΠ (vid)

Κακοκαιρία: Καταστροφές στο Ν. Ηράκλειο -  Πτώση δέντρου σε γραμμή του ΗΣΑΠ (vid)
In Τime

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στους επιβάτες του ΗΣΑΠ, λόγω πτώσης δέντρου σε σημείο ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνης και Ηρακλείου - Χάος άφησε πίσω του το μπουρίνι.

Μεγάλη κακοκαιρία πλήττει από το πρωί τις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής και εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων έχουν δημιουργηθεί σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Επιπλέον μεγάλες ήταν οι ζημιές. Ξηλωμένες σκεπές, πεσμένα δέντρα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, σπίτια πλημμυρισμένα στο Ηράκλειο.

Αυτήν την ώρα τα δρομολόγια γίνονται από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία και κάτω.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απομακρύνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον κορμό και να ομαλοποιηθούν και πάλι τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να είναι σύντομο, έως το απόγευμα, καθώς τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλες τις περιοχές, με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι-νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Αυτή την ώρα προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο, από το ύψος του Περιστερίου μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά στην κάθοδο.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Αλεξάνδρας, καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Αθήνα - Προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας