ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνωδία στη Νίκαια: Δύο συλλήψεις για την άγρια κακοποίηση του σκύλου

Κτηνωδία στη Νίκαια: Δύο συλλήψεις για την άγρια κακοποίηση του σκύλου

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες που κακοποίησαν βάναυσα με μαχαίρι και λοστό τον σκύλο στην Νίκαια - Το άτυχο ζώο υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, όμως δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Το γεγονός ότι ο άνδρας που μαχαίρωσε με μένος τον σκύλο είναι εκπαιδευτικός, αν και αδιόριστος, προκαλεί ανατριχίλα. Ο 53χρονος καθηγητής ισχυρίστηκε ότι το ζώο επιτέθηκε πρώτο στον δικό του σκύλο.

Οι μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στο περιστατικό των φέρνουν προ τετελεσμένων, καθώς ο εκπαιδευτικός αν και έχει και ο ίδιος σκύλο, έβριζε και απειλούσε πολίτη που τάιζε τα αδέσποτα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης και τον ιδιοκτήτη του τραυματισμένου σκύλου ο οποίος κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Χειρουργήθηκε το σκυλί - Δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο

Σε πολύ κακή κατάσταση και με έντονη αιμορραγία ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε στο διαδημοτικό κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το άτυχο ζωντανό είναι μαχαιρωμένο στο σημείο της καρδιάς. Ο κτηνίατρος Σπύρος Γιωτόπουλος ανάφερε χαρακτηριστικά: «Μαχαιρωμένο με μαχαίρι για να το σκοτώσει, γιατί είναι στο σημείο της καρδιάς ακριβώς. Πήγε να το σκοτώσει το ζώο, με μανία, είναι απίστευτο! Για να είμαστε σίγουροι αν θα ζήσει τελικά πρέπει να περιμένουμε 4 - 5 μέρες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαλλία - Απαγόρευση κυκλοφορίας εξετάζει ο Μακρόν