ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Αμετανόητος ο 54χρονος που μαχαίρωσε τον σκύλο - Τι ισχυρίζεται

Νίκαια: Αμετανόητος ο 54χρονος που μαχαίρωσε τον σκύλο - Τι ισχυρίζεται

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Πειραιά κάθισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/10), ο 54χρονος καθηγητής και ο γείτονάς του, που κατηγορούνται για τη φρικιαστική κακοποίηση του σκύλου, με σουγιά και μεταλλικό δοκάρι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στη Νίκαια.

Με τα αίματα του σκύλου να τρέχουν στο πεζοδρόμιο και τον 54χρονο καθηγητή να ξεσκίζει τη σάρκα του με σουγιά, τον παρακαλούσαν μάταια να σταματήσει να τον βασανίζει.

Ο 54χρονος καθηγητής που εμφανίζεται σε βίντεο ντοκουμέντο να κακοποιεί τον σκύλο μαζί με τον γείτονα του, μίλησε σε εκπομπή του Mega όπου αρνήθηκε ότι μαχαίρωσε το άτυχο ζώο.

«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, τον ……. , που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ο γείτονάς μας γιατί είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω, τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου, έκανα κάτι, γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου», αναφέρει.

Συντετριμμένη η ιδιοκτήτρια που ψάχνοντας τον σκύλο της, τον αντίκρυσε μέσα στα αίματα βάναυσα κακοποιημένο με ξεσκισμένα τα σωθικά του, απορεί για τις πράξεις των γειτόνων της, αφού ο σκύλος της είναι φιλικός και ήρεμος.

Ακόμα και πάνω στα κάγκελα του σπιτιού ανέβηκαν οι φιλόζωοι από την οργή τους για την απάνθρωπη συμπεριφορά του 54χρονου καθηγητή προς το ανυπεράσπιστο ζώο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του εκπαιδευτικού

Οι φιλόζωοι που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (14/10), έξω από το σπίτι του 54χρονου φώναζαν να βγει έξω για να τους εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στη βάναυση κακοποίηση του σκύλου.

Την ίδια ώρα, ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του, ο 54χρονος καθηγητής σχολιάζοντας τη διαμαρτυρία ανέφερε στο Mega: «Χτυπάνε με πέτρες τα παράθυρα, θέλουν να γκρεμίσουν τα κάγκελα, έχουν πετάξει… δεν ξέρω τι κάνουν μέσα στην πυλωτή τα αυτοκίνητα, φωνάζουνε, βρίζουνε, δολοφόνε».

Όπως υποστηρίζει, ο σκύλος του επιτέθηκε και φοβούμενος για τη ζωή του προσπάθησε να τον απωθήσει.

Αν και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης σκύλου, οι γείτονες του καθηγητή αποκάλυψαν ότι έχει χτυπήσει και άλλες φόρες αδέσποτα.

Ο 54χρονος άνδρας έκανε μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί.

«Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.

Οι μαχαιριές που δέχτηκε το τετράποδο διαπέρασαν τον πνεύμονά του με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Με πληροφορίες από Mega

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Lockdown» στην Κοζάνη - Μπήκε στο «Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4»