ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Κρήτη – Κρούσμα κορoνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο

Συναγερμός στην Κρήτη – Κρούσμα κορoνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο
Intime News

Το μέλος του πληρώματος έχει μεταφερθεί στο ξενοδοχείο Covid στη Χερσόνησο

Στο ξενοδοχείο Covid στη Χερσόνησο μεταφέρθηκε ένα μέλος του πληρώματος κρουαζιερόπλοιου το οποίο έχει αγκυροβολήσει στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως γίνεται πάντα, σε όλα τα μέλη του πληρώματος διενεργήθηκαν τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένα μέλος είναι θετικό στο νέο ιό, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το λιμάνι του Ηρακλείου, είναι λιμάνι αναφοράς όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορονοϊό την Τρίτη (27/10).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για έναν 83χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, μία 64χρονη που νοσηλευόταν στο «Αττικόν», έναν 56χρονο που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» και μία 50χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει στους υγειονομικούς κύκλους από την έκρηξη του αριθμού των διασωληνωμένων, που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα.

Μπορεί την Δευτέρα (26/10), ο αριθμός των κρουσμάτων να μην κατέγραψε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ, ωστόσο η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδίδεται στον μειωμένο αριθμό των τεστ που έγιναν και όχι στην μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ έκρουσε για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου, αυτή την φορά ωστόσο, για τον αυξημένο αριθμό των ασθενών που διασωληνώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο. Συγκεκριμένα, από 84 που ήταν την Κυριακή οι διασωληνωμένοι ανήλθαν χθες σε 95.

Μέσα σε 24 ώρες είχαμε 118 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία της επικράτειας ενώ στο πιο μάχιμο ίσως νοσοκομείο της Αττικής στον «Ευαγγελισμό» από τις 90 κλίνες covid ελευθερες ήταν μόνο οι 15.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση πλοίων στον Πειραιά: Γιατί κόπηκε στα δυο το «Καλλιστώ» του Πολεμικού Ναυτικού;