ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στα Χανιά: Γιατί ο δράστης σκότωσε το ζευγάρι – Το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Διπλό φονικό στα Χανιά: Γιατί ο δράστης σκότωσε το ζευγάρι – Το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Πού κινήθηκε ο 22χρονος από το Μπαγκλαντές μετά τις δολοφονίες

Στη Βόρεια Ελλάδα, φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να κρύβεται ο 22χρονος από το Μπαγκλαντες, δράστης της στυγερής διπλής δολοφονίας στο Πασακάκι Χανίων.

Την περασμένη Παρασκευή αφού στραγγάλισε πρώτα τον 82χρονο και στη συνέχεια την 79χρονη, επιβιβάστηκε στο πλοίο από τη Σούδα για τον Πειραιά και από εκεί κινήθηκε πιθανότατα για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο δράστης, είχε όλο το χρόνο μπροστά του για να οργανώσει το σχέδιο διαφυγής του, με δεδομένο ότι η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας οπότε και εντοπίστηκε και το πτώμα του 82χρονου, δεν είχε αποκαλυφθεί ότι είναι αυτός που διέπραξε τα δύο αποτρόπαια εγκλήματα.

Το σενάριο που εξετάζεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ο ηλικιωμένος να πήγε το απόγευμα της Παρασκευής στο δωμάτιο που μίσθωνε από την ηλικιωμένη ο νεαρός από το Μπαγκλαντές. Φέρεται να του ζήτησε μισθώματα που δεν είχε καταβάλει και τότε ο 22χρονος πέρασε ένα πουκάμισο στο λαιμό του, προκαλώντας στον 82χρονο βίαιο ασφυκτικό θάνατο και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα σε μια βαλίτσα.

Όταν οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του νήματος, είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο 22χρονος αλλοδαπός, διέμενε για περισσότερα από τρία χρόνια στο μικρό δωμάτιο ιδιοκτησίας της 79χρονης. Μέσα σε λίγες ώρες και ουσιαστικά στο ίδιο σπίτι, φέρεται να δολοφόνησε και τους δύο ηλικιωμένους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα - Αυτές οι περιοχές πάνε προς lockdown