ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Πέτσας: Δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα

Κορονοϊός - Πέτσας: Δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι οι πολίτες να τηρήσουν τα νέα μέτρα

«Καμπανάκι» για την αυστηρή τήρηση των μέτρων από όλους κρούει για ακόμα μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι για να είναι αποτελεσματικά πρέπει να υπάρξει από τους πολίτες πιστή τήρησή τους, προειδοποιώντας πως «οι παραφωνίες είναι ικανές να τινάξουν στον αέρα τον σχεδιασμό».

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζει με δραματικό τρόπο την σοβαρότητα της κατάστασης με την διασπορά του κορονοϊού στη χώρα. Χθες, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα νέα μέτρα ανέφερε ότι οι περιπτώσεις της Θεσσαλονίκης και των Σερρών πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς όλους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι οι πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, προειδοποιώντας ότι «θα σκληρύνουν τα μέτρα αν δεν τα τηρήσουμε».

Ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε στη συνέχεια ότι δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη την χώρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο».

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι εξετάζεται και το μέτρο για την απαγόρευση της μετακίνησης από νομό σε νομό, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση αλλά όπως τόνισε μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια εισήγηση από ειδικούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βιέννη: Ποια η «σχέση» Ερντογάν με το τρομοκρατικό χτύπημα; «Αμαρτωλή Ευρώπη» όπως «Άπιστη Σμύρνη»;