ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: «Βυθίστηκε» από κόσμο η Ερμού λίγο πριν την καραντίνα

 Lockdown: «Βυθίστηκε» από κόσμο η Ερμού λίγο πριν την καραντίνα

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: «Βούλιαξε» από κόσμο σήμερα Παρασκευή (06/11) ο εμπορικός δρόμος της πρωτεύουσας, με τους πολίτες να σπεύδουν στα μαγαζιά, περιμένοντας υπομονετικά να κάνουν τις αγορές τους.

Στην ουρά για την είσοδο σε κάποιο κατάστημα αναγκάστηκαν να περάσουν τις τελευταίες ώρες πριν το δεύτερο καθολικό lockdown πολλοί Αθηναίοι, για τα τελευταία ψώνια πριν αυτά βάλουν λουκέτο από αύριο και για τρεις εβδομάδες, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού κατά της πανδημίας.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται από την Πέμπτη έξω από καταστήματα, καθώς όπως φαίνεται οι περισσότεροι σπεύδουν να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους.

Σήμερα, Παρασκευή, οι περισσότεροι καταναλωτές φαίνεται πως έχουν σπεύσει σε καταστήματα λιανικής οπού μέχρι και πριν από λίγο έκαναν τις αγορές τους καθώς βρισκόμαστε και στο πρώτο δεκαήμερο εκπτώσεων.

Τι λέει η Παγώνη στο Newsbomb.gr

Η κυρία Παγώνη μιλώντας για τη έξοδο των Αθηναίων για τα τελευταία ψώνια πριν το lockdown, σχολίασε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν αναμενόμενο. «Δεν μπορούσε να γνωρίζει η αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων πως θα βγουν όλοι στους δρόμους σήμερα», λέει χαρακτηριστικά.

Σχολιάζει δε πως σύμφωνα με τα όσα είδε η ίδια και έμαθε, «ο κόσμος φορούσε μάσκα και τηρούσε τα μέτρα», ενώ συμπληρώνει πως «οι Παρασκευές και τα Σάββατα είναι ημέρες που ούτως ή άλλως οι πολίτες βγαίνουν για ψώνια, οπότε δεν προκαλεί ανησυχία η σημερινή εικόνα».

Από εκεί και έπειτα η κυρία Ματίνα Παγώνη σχολιάζει στο Newsbomb.gr και την μαζική έξοδο των Αθηναίων οι οποίοι μεταβαίνουν για την περίοδο του lockdown στα εξοχικά και τα χωριά τους. «Είναι σίγουρο πως πολλοί ασυμπτωματικοί θα βρεθούν στην περιφέρεια με συνέπεια να μεταδώσουν τον ιό», τονίζει, εμφανίζεται όμως αισιόδοξη.

«Δεν ανησυχώ γιατί τα αποτελέσματα της εξόδου αυτής θα φανούν σε 10 με 15 ημέρες και μέχρι τότε λόγω του lockdown θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα στην χώρα, οπότε δεν θα αποτυπωθεί η έξοδος αυτή», σημειώνει η κυρία Παγώνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πνιγόμαστε» - Δραματική η κατάσταση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη