ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Εγκλωβίστηκαν σε υπόγειο μητέρα με το ανήλικο παιδί της - Δραματικές στιγμές

Κρήτη: Εγκλωβίστηκαν σε υπόγειο μητέρα με το ανήλικο παιδί της - Δραματικές στιγμές

Συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις στην Κρήτη, προκαλώντας αρκετά προβλήματα και ζημιές. 

Στην περιοχή της Ανάληψης, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από υπόγειο σπιτιού μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, στην περιοχή της Ανάληψης ενώ στη Σταλίδα διασώθηκε ένας άνδρας, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

H τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο, για ακόμη έναν απεγκλωβισμό κοπέλας, η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο αμάξι της ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 8 διάσωσεις. Πιο συγκεκριμένα, πέντε διασώσεις ενηλίκων και 3 ανήλικων.«Μόνο αναγκαίες μετακινήσεις εντός του δήμου Χερσονήσου»

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου στο Newsbomb.gr

Ο Δήμαρχος Σέγκος Γιάννης υπογράμμισε στο Newsbomb.gr, πως η κακοκαιρία έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές, στις περιοχές Ανάληψη, Σταλίδα,Γούρνες, τις Γούβες, τον Μοχό, τον Ανισαρά και το Κουτουλουφάρι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, η κακοκαιρία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα προκαλώντας, μεγάλα προβλήματα και καταστροφές σε σπίτια, δρόμους, μαγαζιά κ.λ.π.

«Η κατάσταση είναι τραγική, υπάρχουν τεράστιες ζημιές σε σπίτια, δρόμους, μαγαζιά καθώς υπάρχουν άνθρωποι αποκλεισμένοι μέσα σε σπίτια.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο κ. Σέγκος.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την Πυροσβεστική και ομάδες διασώσεις, ενώ παράλληλα συνδράμει και ο ίδιος στην προσπάθεια απεγκλωβισμού των ανθρώπων»

«Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και εξοργισμένοι, αυτήν την ώρα όλοι είναι σε κατάσταση σοκ».