ΕΛΛΑΔΑ

Τους έπιασαν «φορτωμένους» με 219 κιλά

Τους έπιασαν «φορτωμένους» με 219 κιλά

Τρείς ημεδαποί ηλικίας 41, 38 και 41 ετών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο και στα Γρεβενά αντίστοιχα για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.


Οι αστυνομικοί λαμβάνοντας την πληροφορία για την ύπαρξη αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου που χρησιμοποιούταν σαν χώρο όπου μετασκευάζονταν ειδικές κρύπτες σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ναρκωτικών, καθώς και σαν χώρο αποθήκευσης προς φόρτωση των ναρκωτικών, εντόπισαν το οίκημα το οποίο βρισκόταν σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής Ασπροπύργου και το παρακολουθούσαν για 24ώρες.

Τελικά έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση , συνελήφθησαν χθες δύο εκ των δραστών , οι οποίοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή ειδικής κρύπτης στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία είχαν τοποθετηθεί 199 συσκευασίας ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους από εκπαιδευμένους σκύλους.

Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί του Τ.Α. Γρεβενών, κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τελικά στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.

Για την ακρίβεια κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 219 κιλών και 560 γραμμ.

naaaa

Ένα ρυμουλκούμενο ψυγείο διεθνών μεταφορών. Το χρηματικό ποσό των –1.250- ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η διεξαγωγή ερευνών για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.