ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: «Άμα το έκανε, να καταδικαστεί. Τέλος! Ας είναι γιος μου», λέει ο πατέρας του 16χρονου

Αγία Βαρβάρα: «Άμα το έκανε, να καταδικαστεί. Τέλος! Ας είναι γιος μου», λέει ο πατέρας του 16χρονου

Όπως υποστήριξε ο πατέρας του 16χρονου κατηγορούμενου, μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη, είπε στον γιο του να πάνε μαζί στην Αστυνομία και να παραδοθεί, ενώ πρόσθεσε ότι ο δικηγόρος, τους ενημέρωσε ότι το μαχαίρι του εγκλήματος δεν φέρει τα αποτυπώματα του.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία της 50χρονης, στην Αγία Βαρβάρα. Ο πατέρας δήλωσε, ότι εάν το παιδί του είναι ένοχο, τότε πρέπει να καταδικαστεί για την πράξη του.

«Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα, άμα το έκανε αυτό για εμένα να καταδικαστεί. Τέλος. Ας είναι γιος μου, ας είναι όποιος είναι δεν με ενδιαφέρει. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην αστυνομία και στους δικαστές», είπε μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη είπε στον 16χρονο γιο του να πάνε μαζί στην Αστυνομία και να παραδοθεί, ενώ πρόσθεσε ότι ο δικηγόρος, τους ενημέρωσε ότι το μαχαίρι του εγκλήματος δεν φέρει τα αποτυπώματα του 16χρονου.

Ο πατέρας του 16χρονου αναφερόμενος στο παιδί του είπε χαρακτηριστικά: «Καλό παιδί είναι, δεν έχει δείξει τίποτα, τώρα δεν ξέρω μήπως του είχαν ρίξει τίποτα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι κατά το παρελθόν είχε προειδοποιήσει τον γιο του για τις παρέες του. «Τις παρέες τις είχα γνωρίσει κανα δυο φορές στην Αθήνα και του είχαμε πει με τη μάνα του, μακριά από τα παιδιά αυτά. "Όχι ρε μπαμπά. Όχι ρε μαμά. Είναι καλά παιδιά", "τι καλά παιδιά ρε(…); Γυαλίζει το μάτι αφού, δεν ξέρω του λέω;". Όχι ρε μπαμπά, όχι ρε μπαμπά. Ήταν φίλοι, μα ήταν φίλοι, βγαίνανε συνέχεια μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ την Πέμπτη απολογούνται η 15χρονη κόρη του θύματος που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο έγκλημα και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.

Απολογούμενος ο 16χρονος αρνήθηκε σήμερα τη συμμετοχή του στο έγκλημα. Παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της 50χρονης μαζί με την 15χρονη κόρη της και τον 17χρονο από τη Ρουμανία, χωρίς όμως να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μετά τις 9 το βράδυ - Οι εξαιρέσεις