ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: «Άκουγα τη μάνα μου να ουρλιάζει, τώρα μετανιώνω» λέει η 15χρονη κατηγορούμενη

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: «Άκουγα τη μάνα μου να ουρλιάζει, τώρα μετανιώνω» λέει η 15χρονη κατηγορούμενη
InTime

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία της μητέρας της έδωσε η 15χρονη που έχει συλληφθεί για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τι είπε στην απολογία της και γιατί η ίδια και ο 17χρονος φίλος της «δείχνουν» ως δολοφόνο τον 16χρονο που συμπλήρωσε την τριάδα των συλληφθέντων.

Προφυλακισμένη είναι η 15χρονη που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα και στην απολογία της δήλωσε μετανιωμένη για όσα έγιναν. Όπως υποστήριξε «νόμιζα τότε ότι ήταν η λύση. Με κακομεταχειριζόταν, είχαμε βίαιους καυγάδες. Δεν μου έδινε λεφτά, αντιδρούσε στη σχέση μου έντονα».

Η 15χρονη υποστήριξε πως στη διάρκεια της στυγερής δολοφονίας, με την άτυχη γυναίκα να δέχεται 70 μαχαιριές, ήταν στο διπλανό δωμάτιο και όπως υποστηρίζει τόσο η ίδια όσο και ο 17χρονος σύντροφός της, εκείνος που τη σκότωσε ήταν ο 16χρονος που επίσης κατηγορείται όπως και οι ίδιοι.

Μάλιστα η 15χρονη κατηγορούμενη έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Real News» και αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

«Έτρεμα όταν την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει. Δεν αντέδρασα όμως, δεν έκανα τίποτα. Ήθελα να τελειώσει. Δε μπορούσα να την ακούω. Ο 16χρονος την σκότωσε. Εμείς δε μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την ώρα που του το είπαμε ρωτούσε συνεχώς πότε θα γίνει. Επέμενε να το κάνουμε. Είχαμε ανταλλάξει και μηνύματα αλλά τα έχω σβήσει», είπε μεταξύ άλλων η ανήλικη κατηγορούμενη.

Παρότι, ωστόσο, η 15χρονη και ο 17χρονος επιμένουν ότι ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 16χρονος ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Μάλιστα, υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε καθόλου στη δολοφονία, παρότι ήταν στον χώρο και παραδέχεται πως δεν κατήγγειλε το έγκλημα. Ο 16χρονος ακολούθησε το ζευγάρι ως τις Σέρρες, όμως, φαίνεται πως μετάνιωσε κι αποφάσισε να παραδοθεί.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της 15χρονης ζήτησε να εξεταστεί η ανήλικη από ψυχίατρο, με τους δικαστικούς λειτουργούς να αποφασίζουν την προφυλάκιση και των τριών κατηγορούμενων μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Σοκ με 2.835 νέα, 366 διασωληνωμένους και 38 νεκρούς