ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Μάνη: «Τη ζήλευε παθολογικά, του γύρισε το μυαλό, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε»

Έγκλημα στη Μάνη: «Τη ζήλευε παθολογικά, του γύρισε το μυαλό, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε»
INTIME

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Μάνη, από τη δολοφονία 44χρονης από τον σύζυγό της, το βράδυ της Κυριακής.

Η αδελφή του δράστη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε τι συνέβη:

«Είκοσι πέντε χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει. Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα», τόνισε.

«Το κορίτσι τώρα είναι μαζί μου. Το παιδί δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η μητέρα του έχει “φύγει”. Της έχουμε απλά πει ότι είναι βαριά και είναι μαζί μου, αλλά το παιδί τι να κάνει με όλα αυτά που έζησε; Προσπαθεί να το διαχειριστεί. Έκλεισε ένα σπίτι, δύο παιδιά έμειναν ορφανά», είπε, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει κάνει.

«Με κάλεσε κάποια στιγμή από το κρατητήριο και σε αυτά που είπε σε μένα φάνηκε να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει γιατί με ρωτούσε τι κάνει η γυναίκα του. Και του είπα “δεν κατάλαβες τι έχεις κάνει;” και μου λέει “όχι”».

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Μία 15χρονη κόρη, η οποία ήταν μπροστά στο έγκλημα και έναν 19χρονο γιο, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον παππού του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Lockdown: Γιατί δεν θα ανοίξει τίποτα μέχρι την Πρωτοχρονιά